Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
sör

Anchor Brewing California Lager 4,9% 355ml

1.700 Ft
Menny.:DB
Márka: Anchor
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Egységár: 4.788,72 Ft/liter
Központi raktár: Raktáron
Drink Station - Etele Plaza: Raktáron
Drink Station - Westend: Raktáron

Leírás

Kalifornia első valódi lagere újjászületett. Az Anchor Steam® gyökerei az aranyláz idejére nyúlnak vissza, jóval azelőtt, hogy a jégházak és a modern hűtés a hagyományos lagereket életképes kaliforniai választássá tette volna. 1876-ban, a hegyekben található jeges tónak és annak a hitnek köszönhetően, hogy Golden State-ben minden lehetséges, egy Boca nevű kis sörfőzde megalkotta Kalifornia első valódi lágerét. Az Anchor California Lager® ennek a történelmi amerikai sörnek az újraalkotása.

Alkohol: 4,9% (V/V)

Nettó térfogat: 355 ml

San Franciscóban, kétsoros kaliforniai árpából, Cluster komlóból (a 19. századi Kalifornia elsőszámú komlója) és saját lágerélesztőjükből készült. Arany színe, jellegzetes illata, krémes feje, kiegyensúlyozott ízmélysége és sima végeredménye az Anchor California Lager®-t Kalifornia egyedi kézműves sörfőzési örökségének finom emlékeztetőjévé teszik.

Az Anchor California Lager® címkén szereplő kaliforniai grizzly medve Durbin Van Vleck (1833–1898) fametszetéről származik, a The Bancroft Library, UC Berkeley jóvoltából. Először 1856-ban, San Franciscóban adták ki, Charles Christian Nahl (1818–1878) eredeti illusztrációjának kiválóan kidolgozott megjelenítése, aki a medvének keleti és nyugati irányú változatát is megfestette. Majdnem egy évszázaddal később Nahl medve szolgált inspirációként a kaliforniai modern állam zászlaján látható medve megtervezéséhez. Bár az a medve nyugat felé tart, a mi medvénk – akárcsak a Boca Brewing történelmi lágercímkéjén szereplő medve – kelet felé tart.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.