Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
hibiszkusz

Barker & Quin Hibiscus Tonic 200ml

700 Ft
Menny.:DB
Elérhetőség: Raktáron a központi raktárban
Nem értékelt

Leírás

Válogatott természetes összetevőkből és kininből és hibiszkuszvirágból készült prémium tonik, amely hegyi forrásvízzel keverve tökéletes tonikvizet alkot. Friss és aromás, csipetnyi citrusos jegyek és fűszerek kombinációja, amelyet a természetes kinin a hibiszkusszal jól kiegyensúlyoz.

Az ihletet váratlan helyeken lehet találni. Hanneli vd Merwe borász 2015 novemberében egy európai üzleti útra érkezett, ami a vállalati program a kézműves ginek és a designer tonikok ízletes világának személyes felfedezéséhez vezetette. Mióta ő lett az első nő, aki doktori fokozatot szerzett borászatból a Stellenboschi Egyetemen, új kalandra szomjazott – ki gondolta volna, hogy a válasz az általa fogyasztott koktélban rejlik.

Dél-Afrikában megfigyelte, hogy a kézműves gin-ipar már meghonosodott, és a helyi kézművesség szintjével megnyeri az igényes fogyasztók szívét és ízlését. Ennek a növekvő kiválóságnak és sokszínűségnek a közepette mégis fájó volt az űr. Dél-Afrikának természetes, kiváló minőségű tonikvízre volt szüksége, hogy kiegészítse feltörekvő giniparát – úgy döntött, változtat ezen. Mára a Barker & Quin egy partnerség közte, valamint régi kollégája és barátja, Chris Wium között.

Barker & Quin, kezdődjön az utazás.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.