Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Behemoth Profanum Beer 5,6% 500ml

1.650 Ft

Leírás

A Behemoth Profanum megalkotását amerikai dark ale-ek és sötét IPA-k inspirálták.

A sörfőzőmester 13% szárazanyagtartalmú, gyönyörű csillogó mélybarna színű italt alkotott.

Az első benyomást adó gyönyörű élénk színeket követő citrusos illatok, majd az amerikai komló kávés, csokoládés ízei követik.

Enyhén kesernyés utóíze remek kísérője a zenekar legutolsó albumának.

Alkohol: 5,6% (V/V)

Nettó térfogat: 500 ml

PERUN - Az ébredő erő / THE FORCE AWAKENS

2014 elején egy család úgy döntött, hogy valami őrültséget alkot, és kiszabadul a kerékvágásból. Úgy döntöttek, hogy létrehoznak egy kézműves sörfőzdét. Véletlenül találkoztak Adam Czogalla-val – egy tapasztalt házi sörfőzővel, aki egy bérelt sörfőzdében kezdett sört főzni.

Hogy ne járjanak a jól kitaposott ösvényeken, Perunt, a villámlás és mennydörgés szláv istenét választották sörfőzdéjük patrónusának. A Perun sörfőzde minden egyes söre egyedi nevet és címkét kap, amely a szláv kultúrára utal. A sörfőzés során nemcsak világszerte ismert komlót használnak, hanem hazait is, utalva a lengyel sörfőzés évszázados hagyományaira.

A másik, a sörgyári identitás érzését fejlesztő ötlet volt a Lengyelországban erősen vitatott Behemoth nevű metálegyüttessel való szoros együttműködés kialakítása. Így 2015-ben a Sacrum, a Profanum és a Heretic formájában elkészültek az első sörök.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek