Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fehér Nyúl Cryo Pop Trio 7,8% 500ml

2.450 Ft

Leírás

Az újvidéki 3Bir csapatával közösen alkotott kollabsör megérkezett Budapestre! Hogy milyen sörről van szó? Nos, egy igazán különleges komlózású, DNEIPA született a szerb oldalon. A 7,8%-os, kellemesen testes alap kiválóan megágyazott a melegoldali Idaho 7 és Galaxy komlóknak, míg hidegen a Yakima Chief egyik legújabb, innovatív termékével dolgoztak. Ez a Cryo Pop blend, ami egészen friss és egyedi aromaprofillal kecsegtet, köszönhetően a tudományos kutatásokkal megalapozott fajtaszelekciónak, és az így elért, terhelésnek ellenálló ízvegyületeknek. Több szempontból is nagyon különleges hát a Cryo Pop Trio névre keresztelt sör, ami meglehetősen limitált számban lesz csak elérhető hazánkban. 

Alkohol: 7,8% (V/V)
Nettó térfogat: 500 ml

A Fehér Nyúl bemutatkozása
"A világ végtelen, csodálatos és sok titkot rejt. Hiszünk abban, hogy az ember feladata a felfedezés. Minden, amit szenvedélyes kíváncsiságunktól hajtva teszünk, egy-egy újabb lépés ezen az úton.
Ez a kíváncsiság indított el minket a házi sörfőzés izgalmas ösvényén is 2010 környékén. Kezdetben a felfedezés és az alkotás öröme hajtott, hogy otthon, a konyhában is iható, sőt kifejezetten jó sört lehet készíteni. Aztán belemélyedtünk a kísérletezésbe, az alapanyagok sokszínűségébe, a sörtípusok végtelen változatosságába, a biokémia rejtelmeibe, az eljárások, eszközök, berendezések újabb és újabb fajtáiba. Beszippantott minket a sörfőzés.
De nem álltunk meg itt. Szerettük volna megmutatni másoknak is, hogy a sör világa sokkal gazdagabb annál, mint amit korábban mi is hittünk róla. A lehető legtöbb emberrel meg akartuk osztani azt az örömöt, amit a felfedezés nyújt. Ezért létrehoztuk a Fehér Nyúl sörfőzdét, amivel kaput nyitunk azok számára, akiket hozzánk hasonlóan állandóan hajt a kíváncsiság.
Sörfőzdénk az a nyúlüreg, melyen át egy új valóságba kerülhetsz. Bízd magad a Fehér Nyúlra, és lépj be!"

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek