Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Krenner Brewery Herr Bürgermeister Pils 5,5% 330ml

900 Ft
Márka: Krenner
Nem értékelt
Egységár: 2.727,27 Ft/liter

Leírás

A Krenner Brewery Herr Bürgermeister Pils egy kiváló minőségű, könnyed sör. A sör 5,5% alkoholtartalommal rendelkezik és 330ml-es üvegekben érhető el. A Herr Bürgermeister Pils egy klasszikus pilsener stílusú sör, amelynek íze friss és enyhén füves. Az aromája intenzív citrusos jegyekkel bír és a teste közepesen teltségű. Ez a sör tökéletes választás minden alkalomra!

Összetevők: víz, árpamaláta, komlók, élesztő
Alkohol: 5,5% (V/V)
Nettó térfogat: 330 ml

A sörfőzde bemutatkozása
Csempeszkopács. Ez az a név amelyre mindenki felkapja a fejét. Vagy azért mert már járt ott, vagy mert még soha nem hallott róla. Itt, ebben kis faluban indítottuk el sörfőzdénket.

A főkolompos, értelmi szerző és sörfőző mesterünk Krenner Balázs után neveztük el (igazság szerint csak nem találtunk frappánsabb nevet...) ezt a szerelemgyereknek tekinthető főzdét. 

Mondhatjuk, hogy az indulás tipikus magyar szappanopera. Ötlet, elszántság, lendület, munka, akadály, megtorpanás, remény, akadály, még akadály, covid, még több covid, hit, elszántság, céltudat, eredmények. Nem kell bemutatnunk,ugye?

Egyaránt sok munka áll előttünk és mögöttünk is. De egyvalamit már most bebizonyított nekünk a sörfőzés világa. Ez nem egy magányos "sport". Mi a közös, társaságban eltöltött sörözés hívei és szószólói vagyunk. Mi nem csupán sört főzünk. A Krenner Brewery nem csupán egy főzde vagy egy márkanév. Ebben lekövethető és tettenérhető minden amit mi a világról, a társasági emberekről, a barátokról, a sörfogyasztásról gondolunk. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.