Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Krenner Brewery Summer Fairy Berliner Weisse Raspberry 3,5% 330ml

1.100 Ft
Márka: Krenner
Elérhetőség: Raktáron a központi raktárban
Nem értékelt
Egységár: 3.333,33 Ft/liter
Központi raktár: Raktáron a központi raktárban
Drink Station - Etele Plaza: Ideiglenes készlethiány
Drink Station - Westend: Ideiglenes készlethiány

Leírás

A napsütés és a meleg nyári napok itala. A savanyú berliner weisse alapra, a málna fanyarsága csak még jobban ráerősít. Alacsony alkoholtartalmú, hogy a fűnyírás, kertimunka vagy napozás és strandröpi közben kellő mennyiségben lehessen belőle fogyasztani.

Összetevők: víz, árpamaláta, búzamaláta, komlók, élesztő, málna
Alkohol: 3,5% (V/V)
ettó térfogat: 330 ml

A sörfőzde bemutatkozása
Csempeszkopács. Ez az a név amelyre mindenki felkapja a fejét. Vagy azért mert már járt ott, vagy mert még soha nem hallott róla. Itt, ebben kis faluban indítottuk el sörfőzdénket.

A főkolompos, értelmi szerző és sörfőző mesterünk Krenner Balázs után neveztük el (igazság szerint csak nem találtunk frappánsabb nevet...) ezt a szerelemgyereknek tekinthető főzdét. 

Mondhatjuk, hogy az indulás tipikus magyar szappanopera. Ötlet, elszántság, lendület, munka, akadály, megtorpanás, remény, akadály, még akadály, covid, még több covid, hit, elszántság, céltudat, eredmények. Nem kell bemutatnunk,ugye?

Egyaránt sok munka áll előttünk és mögöttünk is. De egyvalamit már most bebizonyított nekünk a sörfőzés világa. Ez nem egy magányos "sport". Mi a közös, társaságban eltöltött sörözés hívei és szószólói vagyunk. Mi nem csupán sört főzünk. A Krenner Brewery nem csupán egy főzde vagy egy márkanév. Ebben lekövethető és tettenérhető minden amit mi a világról, a társasági emberekről, a barátokról, a sörfogyasztásról gondolunk. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.