Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

London Essence Delicate London Ginger Ale 200ml

700 Ft

Leírás

Élvezze a gyömbér gyengéden melegítő fűszerességét a The London Essence Company Delicate Ginger Ale-lel. Édesen csillogó lecsengésével és a kellemes, mézes szín elérése érdekében egy kis természetes karamellával ez az aperitif keverés nélkül is ugyanolyan finom, mint egy csúcsminőségű szeszes itallal.

A Delicate Ginger Ale művészien megkomponált rétegei lágy gyömbéres ízt tartalmaznak, amely desztillált ánizsesszenciából származik, hogy kiválóan lekerekített és alkalmazkodó ízprofilt biztosítson.

AJÁNLJUK
Prémium ír whiskyvel keverve szuper sima keveréket készíthet, vagy ha valami újszerű fogást szeretne, próbálja ki konyakkal. Köretként a lime héja gyönyörű kontrasztot alkot a Delicate Ginger Ale finom édességével, de az ünnepibb ízért adj hozzá egy csillagánizst.

London Essence

"Utunk a Temze partján indult 1896-ban, ahol a The London Essence Company alapítói kimagasló minőségű eszenciákat kezdtek fejleszteni a város legnagyobb parfümházai számára. Abban az időben úttörő desztillációs eljárással, kombinálva az ízek rétegezésének bonyolult művészetével, finom esszenciákat hoztak létre, amelyek összetétele és illata egyedülállóvá vált. Ez az innovatív örökség az, amely a mai szaktudásunkat tükrözi. A közel 130 éve alakult cég mestersége és fantáziája által ihletve, 2016-ban újjászületett The London Essence Company most luxus italokat készít, minőségi alapanyagokból származó egyedi ízekkel. Ízszakértőink művészi módon válogatják össze a botanikai összetevőket, és finoman desztillálják azokat, amíg kinyerhetik belőlük a valódi lényegüket. Az eredmény egy prémium és alacsony kalória tartalmú koktél alapanyag, amely nem, hogy eltakarja a szeszes ital ízét, hanem egyedi módon kiemeli azt, igazi, utánozhatatlan élményt biztosítva a koktél fogyasztásához. A különleges ízű, kiemelt minőségű és széles választékú London Essence tonikok, szódák és gyömbér italok mára a világ top 50 legjobb bárjának elengedhetetlen tartozékává váltak. 2020 szeptembere óta a brand Magyarországon is elérhető."

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.