Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

London Essence Soda Water 200ml

700 Ft

Leírás

Az egyszerűen ízletes London Essence szódavíz kiegyensúlyozott és tökéletesen szénsavas, a ropogós, tiszta végeredmény érdekében, amely lágyan hozzá simul bármely minőségi alkoholos italhoz. 


Nem egyszer, hanem háromszor szűrt szénsavval, hogy minimálisra csökkentsék a más szódavizekben gyakran előforduló ásványi anyagok eltéréseit, ez a szóda sima, egyenletes ízprofillal rendelkezik. 

AJÁNLJUK
Háromszoros szűrésű szódavizünk kiválóan teljesít, ha kísérő nélkül, jégen tálaljuk, de kiemelkedően jól párosítható első osztályú whiskyvel és vodkával. 

London Essence

"Utunk a Temze partján indult 1896-ban, ahol a The London Essence Company alapítói kimagasló minőségű eszenciákat kezdtek fejleszteni a város legnagyobb parfümházai számára. Abban az időben úttörő desztillációs eljárással, kombinálva az ízek rétegezésének bonyolult művészetével, finom esszenciákat hoztak létre, amelyek összetétele és illata egyedülállóvá vált. Ez az innovatív örökség az, amely a mai szaktudásunkat tükrözi. A közel 130 éve alakult cég mestersége és fantáziája által ihletve, 2016-ban újjászületett The London Essence Company most luxus italokat készít, minőségi alapanyagokból származó egyedi ízekkel. Ízszakértőink művészi módon válogatják össze a botanikai összetevőket, és finoman desztillálják azokat, amíg kinyerhetik belőlük a valódi lényegüket. Az eredmény egy prémium és alacsony kalória tartalmú koktél alapanyag, amely nem, hogy eltakarja a szeszes ital ízét, hanem egyedi módon kiemeli azt, igazi, utánozhatatlan élményt biztosítva a koktél fogyasztásához. A különleges ízű, kiemelt minőségű és széles választékú London Essence tonikok, szódák és gyömbér italok mára a világ top 50 legjobb bárjának elengedhetetlen tartozékává váltak. 2020 szeptembere óta a brand Magyarországon is elérhető."

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.