Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mad Scientist Hazy Discovery Budapest 7,5% 500ml

1.750 Ft

Leírás

A Mad Scientist Hazy Discovery Budapest egy izgalmas és különleges IPA sör, amely a Mad Scientist sörfőzde felfedező szellemiségét és a budapesti ízkavalkádot ötvözi. Ez a sör egyedülálló jellegzetességekkel és frissességgel rendelkezik, amelyek a sörkedvelőknek és a város szerelmeseinek készült.

A Hazy Discovery Budapest egy könnyed és zamatos India Pale Ale (IPA), amelyet gondosan válogatott maláták és aromás komlók alkotnak. A sör frissítő és gyümölcsös ízekkel rendelkezik, amelyek a trópusi gyümölcsök és a citrusfélék jellegzetes jegyeit hozzák el.

Ez a sör kiválóan kiegyensúlyozott ízvilággal rendelkezik, ahol a maláta testessége és a komló keserűsége harmonikusan találkozik. A friss és érzéki illatok, valamint a könnyű és lágy textúra egészítik ki az ízélményt, amelyet a Hazy Discovery Budapest nyújt.

Ez a sör tökéletes választás az IPA kedvelőknek és azoknak, akik felfedezőként szeretnék megkóstolni a budapesti sörkultúrát. A Hazy Discovery Budapest ideális társaság lehet a város felfedezése során vagy (budapesti) baráti összejöveteleken.


Alkohol: 7,5% (V/V)
Nettó térfogat: 500 ml
A Mad Scientist budapesti főzde szinte mindent megkérdőjelez, amit a sörről eddig tudtunk. Mindig hibátlan, mindig merész, soha nem unalmas. Üzleti szempontból nem feltétlenül mindig a legmegfontoltabb, de minden alkalommal magasra kell állítaniuk saját maguknak a mércét, hiszen valóban hisznek abban a közhelyben, hogy „ahogy csinálsz valamit, úgy csinálsz bármit is”

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.