Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mikkeller Baghaven: Pantao Wild Ale 6% 750ml

9.600 Ft
Menny.:DB
Márka: Mikkeller
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Egységár: 12.800,01 Ft/liter
Központi raktár: Raktáron
Drink Station - Etele Plaza: Raktáron
Drink Station - Westend: Raktáron

Leírás

Dán Wild Ale fehér kínai laposbarackkal Wild Ale hordókban érlelve 18-36 hónapig. A Pántáo 2020 a szeretett dán Wild Ale fehér Szaturnusz barackkal (kínai lapos őszibarack). A Pántáo 2020 friss fehér őszibarack ízében, kiegyensúlyozott savasságában egyedülálló egyediséget hoz. Olyan frissesség, amelyet hihetetlenül nehéz megragadni egy sörben.
A főzéshez 1-2 éves dán Wild Ale hordókat választottak, amelyek átlagéletkora valamivel több, mint 18 hónap. Az őszibarackot ezután 6 hétig a sörben macerálták (kövekkel). Ezután hozzáadtak egy kis 3 éves Dán Wild Ale-t, hogy teljessé tegyék a komplexitást, hihetetlen mennyiségű karaktert hozva, amelyet csak több mint 700 gramm friss, zamatos fehér Saturn őszibarack tud kiegyenlíteni literenként.

Alkohol: 6,0% (V/V)
Nettó térfogat: 750 ml

A Mikkeller egy 2006-ban Koppenhágában, Dániában alapított mikrosörfőzde, amely eredetileg az úgynevezett "fantom" szellemiségen alapult; vagyis a cég nem üzemeltetett hivatalos sörfőzdét, ehelyett más sörgyártókkal együttműködve elkészítette receptjeit. A Mikkeller egy sörimádó dán matematika-fizikatanár kalandos története, aki kis koppenhágai konyhájában kezdett kísérletezni komlóval, malátával és élesztővel, és ma a világ 50 országába exportálja kézműves sörét. Mikkel Bjergsø találékony és állandó fejlesztése a Mikkellert a világ egyik leginnovatívabb és legmodernebb sörfőzőjeként és vállalkozóként tette nemzetközileg elismertté.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek