Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

MONYO Brewing Hungarian terroir: Villány 8,4% 375ml

3.000 Ft
Márka: MONYO
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Egységár: 8.000,00 Ft/liter
Központi raktár: Raktáron
Drink Station - Etele Plaza: Nincs készleten
Drink Station - Westend: Raktáron

Leírás

Immáron második alkalommal közösködtek a MONYO-val a Lelovits Pincészet tőkéinek fürtjein, melynek eredménye ez esetben egy Cabernet Franc Imperial Stout házasság lett. Eme csodás fekete sörnek habár története még csak most kezdődik igazán, alapja már 2021 elején átlépte a MONYO kapuit, és ugrott be egy hatalmas tartályba, ahol kis híján két teljes évet pihent. Hosszú pihenője alatt egyszer ébresztették fel, amikor is tölgyfa dongákkal együtt egy szellősebb, hordós környzetbe küldték újabb fél esztendőre. Az eredmény egy gyönyörű, gazdag, de mégis könnyű ivású tétel lett, tekintve hogy csak must került bele, így a testet kissé visszafogva.

Összetevők: maláta, komló, élesztő, víz, Cabernet Franc szőlőmust

Alkohol: 8,4% (V/V)

Nettó térfogat: 375 ml

A MONYO Brewing bemutatkozása

SZENVEDÉLYÜNK A KRAFT! Mi a MONYO-nál azon dolgozunk, hogy megváltoztassuk a gondolkodásodat a sörről. Nálunk nem találsz unalmas, vagy silány alapanyagokból tömegtermelésben készülő tucattermékeket. Minden egyes sörünknek karaktere és története van, amit alapos odafigyeléssel és precíz szakmai tudással készítünk, hogy a lehető legkiválóbb formában kerüljön a poharadba.

A MONYO Brewing célja, hogy söreivel komplex élményt adjon mind a fogyasztóknak mind a készítőknek. A piacon tisztességes, hiteles brand, aki innovatívan gondolkodik és mindig szem előtt tartja a minőséget, a humort és a kreativitást.

Ne feledjétek a jelszót: "A sör nem játék, minden más igen."

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.