Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Oedipus Thai Thai Tripel 8% 330ml

1.750 Ft
Menny.:DB
Márka: Oedipus
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Egységár: 5.303,02 Ft/liter
Központi raktár: Raktáron
Drink Station - Etele Plaza: Raktáron
Drink Station - Westend: Raktáron

Leírás

A Thai Thai egy óda az otthoni sörfőzés varázsáról: azokról a napokról, amelyeket őrült receptek bújásásával töltöttek egy kis amszterdami konyhában; a helyi piacra mentek, majd visszatértek feltűnő piros chilipaprikával, korianderrel, csípős citromfűvel, naranccsal és galangalgyökérrel.
A belga apátsági élesztőtörzs felhasználásával a Thai Thai a Tripel belga sörhagyományát követi, de komlós csavarral. Az eredmény ismerős, mégis meglepő.
Egy fűszeres thai étel csapdába esett egy sörben. Teret a gyógynövényeknek!

Alkohol: 8,0% (V/V)
Nettó térfogat: 330 ml

Ez a színes amszterdami kézműves sörfőzde, amelyet négy sört kedvelő barát indított el, kreatív italválasztékot kínál a könnyen fogyasztható „Mama” pale ale-től a thai fűszeres Tripels-en át a találóan elnevezett 9,5%-os „Ring your Mama”-ig. "A sör iránti szeretetünk és a különféle alternatív ízérzéseknek való kitettségünk késztetett bennünket arra, hogy egy sörközösség részévé legyünk, ahol a hasonló gondolkodású emberek élvezik ennek az italnak a szépségét és sokszínűségét. Ettől kezdve küldetésünk világossá vált: átalakítani a holland sörvilágot azáltal, hogy a minőségi sört mindenki számára elérhetővé és vonzóvá tesszük."

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek