Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tokaj Gin 47% 700ml

15.500 Ft
Menny.:DB
Márka: Tokaj
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Egységár: 22.142,85 Ft/liter
Központi raktár: Raktáron
Drink Station - Etele Plaza: Raktáron
Drink Station - Westend: Raktáron

Leírás

21 különleges fűszer felhasználásával tökéletes harmóniát teremt a zempléni erdők és mezők fás-virágos illatai között, kiegészítve azokat citrusokkal és a Tokaji Aszú egyik fontos alapanyagával, a hárslevelű szőlővel.Vezető fűszereik a borókán túl a marokkói koriander, feketeribizli, pink grapefruit, kubeba és rózsabors, zempléni erdei fenyőrügy, homoktövis ill. természetesen a hárslevelű szőlő és bodzavirág. Hosszú, komplex gin, ahol már rögtön az illatán érezni fogod, hogy ez valami teljesen más, mint amit eddig éreztél ill. gondoltál a ginekről. Az összesen 21 felhasznált fűszer tökéletes összhangban van, nem dominálja túl egyik sem a másikat ezért is élvezhető olyan hosszan, akár csak az illatolása is ennek a ginnek.  Különlegessége továbbá, hogy a ginek világától alapvetően életidegen a fermentatív aromatika, mely az egyes alapanyagok külön fermentálásán (erjesztésén) alapszik. A hárslevelű szőlőt és a bodzavirágot is külön fermentálva és lepárolva adják hozzá az üstben kavargó ízekhez és illatokhoz.

Alkohol: 47,0% (V/V)
Nettó térfogat: 700 ml

Díjak:

The Gin Masters 2020: MASTER

London Spirits Competition 2021: GOLD

World Gin Awards 2021: World’s Best Contemporary Style Gin

Spirits Selection Concours Mondial de Bruxelles: GOLD

EUROPE Wine & Spirits TROPHY 2021: GRAND GOLD

The Gin Guide Awards 2022: WINNER (contemporary gin)

                                                   BEST IN EUROPE 2022

                                                   PRODUCT OF THE YEAR

                                                   DESIGN & BRANDING WINNER

German Brand Award 2022: SPECIAL MENTION
                                                   Excellence in Brand Strategy and CreationBrand Revival of the Year

A Seven Hills Distillery egy kis kézműves gin és whisky lepárló Tokaj-Hegyalján, ahol csodálatos természeti környezetben készítik nektek prémium kisszériás párlataikat. Tokaj-Hegyaljára alapvetően a whiskykészítés miatt érkezett a Seven Hills Distillery, hisz számos szempont miatt ez a terület a legalkalmasabb az országban prémium párlatok készítésére. Lepárlójukat 2020 őszén nyitottuk meg, ahol betekintést nyerhetünk technológiájukba, alapanyagaikba. Hollandiában vásárolt lepárló berendezésüket kifejezetten gin- és whiskykészítés igényeinek megfelelően alakították ki, egykörös lepárlási módszert alkalmazva. Pillanatnyilag egyetlen kereskedelmi tételük a Tokaj gin. Amit csak tudnak helyi gazdáktól vásárolnak, legyen az alapanyag vagy hordó az érleléshez, így az általuk készített párlatok hűen reprezentálják Hegyalja hagyományait, és mutatnak egy sokkal fényesebb jövőbe, hisz Hegyalja már rég nem csak a borról szól!

Küldetésük
"Egészséges maximalizmussal a tökéletességre törekszünk, és nem is érjük be kevesebbel! Egyesítjük a tokaji borvidék hagyományait és különleges mikroklímáját a modern technológiával, melynek eredményeként nemzetközileg is a legmagasabban elismert egyedi párlatokat készítünk!" - Seven Hills Distillery

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek