Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Two Chefs Howling Wolf Imperial Porter 8% 330ml

1.550 Ft
Menny.:DB
Márka: Two Chefs
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Egységár: 4.696,96 Ft/liter
Központi raktár: Raktáron
Drink Station - Etele Plaza: Raktáron
Drink Station - Westend: Raktáron

Leírás

Várd meg, míg felkel a telihold, hogy megigyál. Vagy ne. De ha megteszed, nem lehet tudni, mi történhet. Vagy nem fog? Ki tudja? Hát én tudom. És ez nem vicc.

Alkohol: 8,0% (V/V)  

Nettó térfogat: 330ml

A londoni vámpírok, Frankenstein, boszorkányok, Drakula és a viktoriánus kor farkasembere máig vitáznak arról, hogy valóban léteztek-e vagy sem. Noha nem vagyunk biztosak a fent említett négyben, a legutóbbival kapcsolatban van némi információnk.

A farkasemberről, azaz Were-wolf vagy Lycanthrope-ról először az 1200-as évek elején beszéltek, de az ipari forradalom idején vált ismertebbé Nagy-Britannia és Észak-Írország Egyesült Királyságában. Sok megoldatlan emberölési eset a mai napig a Vérfarkashoz tartozik. Tengernyi vért ontottak válasz nélkül. Mostanáig.

Kezdjük azzal, hogy elmondjuk: a Farkasember valóságos. Íme öt tény, amely választ ad rá, hogy miért. 1: Michael Jackson thrillere. 2: Hypertrichosis. 3: 1985 Teen Wolf. 4: Penny Dreadful. 5: Two Chefs Brewing. Szóval ennyi. A vita lezárva. De miért az „üvöltő” farkas? Nos, amikor telihold van, és a csillagok együtt állnak, hallani fogod a farkas kiáltását. Természetesen sírva egy teljes pohár sörért. Sötét és misztikus sör. Egy sör, hogy csökkentse a vérszomját. Szeretnél te magad is Vérfarkas lenni, akkor miért nem próbálod ki az Üvöltő farkast? Ügyelj arra, hogy telihold idején idd meg.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek