Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Uiltje Brewing Company Not So Happy, Hoppy Kitty Cat 6,8% 440ml

2.200 Ft
Márka: Uiltje
Nem értékelt
Egységár: 5.000,00 Ft/liter

Leírás

Ez NEM a függönyökbe kapaszkodó vagy szunyókáló macskák ünnepe. NEM mese macskákról, akik mind a 9 életüket arra pazarolják, hogy ezt és azt a hülyeséget csinálják. Ez egy macska nézőpontú sör, és a mi álláspontunk ez. A rómaiaknak ott volt a panem et circenses (kenyér és cirkusz), nálunk viszont felium et siceram (macskák és sör). Mit mond ez az emberiség fejlődéséről? IGEN, KÖZEL A VÉG.

Világos színű IPA Hollandiából. Illatában gyümölcsös a citrus és a fehér szőlő jegyeivel. Friss ízt kóstolhatunk meg citrus és zöldalma jegyeivel, majd fehérboros érzettel.

Alkohol: 6,8% (V/V)

Nettó térfogat: 440 ml

Uiltje Brewing Company - Egy pillanatnyi menekülés az őrült és stresszes világunkból. A küldetésük nagyjából mániákus: baromi jó sört főzni. A legjobb holland sörök főzése az, amire törekszenek. Minden nap elkészítik azt a minőségi sört, amely teljessé teszi a napot! A legjobb holland sörök főzése a mindennapi mottójuk, amikor elkezdik főzni a komlós söröket, amelyeket csak néhány héttel később élvezhetsz! Céljuk, hogy megőrizzék komlós sörük lenyűgöző minőségét, mert a bagolynak éles, kompromisszumok nélküli nyelve van. A minőségi sör főzésének folyamata egy varázslatos folyamat, amelyet minden alkalommal maximálisan kiélveznek. Dőlj hátra, lazíts, és élvezd az Uiltje komlós sörkülönlegességeit!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek