Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Uiltje Brewing Company Prima Donna Blond 5% 330ml

1.250 Ft
Márka: Uiltje
Nem értékelt
Egységár: 3.787,87 Ft/liter

Leírás

Magasra tették a mércét azzal, hogy Prima Donnának nevezték? Nekünk biztosan van! De mielőtt elítéled őt, meg kell ismerned egy kicsit jobban. Fogd meg a kezét, és sétálj egy kellemeset az olasz partvidéken. Fedezd fel az olasz Limoncello kultúrát néhány régi belga hagyomány keverékével.

Ez a szőke nem egy hagyományos szőke. Bármilyen nárcisztikus is, azt állította, hogy Limoncello Blonde-nak hívják. De az igazat megvallva, az igényes first ladynek van értelme. Citrom illata és íze van, de még mindig stílusos, ahogy lennie kell. Könnyen iható 5,0%-os sör nem üt nagyot, ha nem számítjuk a citrusos limoncello csapását.  

Alkohol: 5,0% (V/V)  

Nettó térfogat: 330ml

Uiltje Brewing Company - Egy pillanatnyi menekülés az őrült és stresszes világunkból. A küldetésük nagyjából mániákus: baromi jó sört főzni. A legjobb holland sörök főzése az, amire törekszenek. Minden nap elkészítik azt a minőségi sört, amely teljessé teszi a napot! A legjobb holland sörök főzése a mindennapi mottójuk, amikor elkezdik főzni a komlós söröket, amelyeket csak néhány héttel később élvezhetsz! Céljuk, hogy megőrizzék komlós sörük lenyűgöző minőségét, mert a bagolynak éles, kompromisszumok nélküli nyelve van. A minőségi sör főzésének folyamata egy varázslatos folyamat, amelyet minden alkalommal maximálisan kiélveznek. Dőlj hátra, lazíts, és élvezd az Uiltje komlós sörkülönlegességeit!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek